GEMPAR BERAPI! ZAIRIL ANJING GUAN ENG CUBA NAK MENIPU LAGI DENGAN MENGATAKAN DIA ANAK KHIR JOHARI!







Fuyoh! Korang tengok la si Zairil menyerang YM Tunku Aziz yang terus-terusan mendedahkan segala macam kebabian yang berlaku dalam parti komunis dan chauvinis DAP tu. Marah betul Zairil sebab dia telah dimalukan dengan sedemikian rupa.



Cakap pasal rupa ni, tang part mana si Zairil ni ada iras Khir Johari ek? Takpa la itu part rupa, yang aku sangat tak tahan bilaman dalam para kedua tu si Zairil dengan niat nak tarik simpati orang melayu sekali lagi cuba nak menipu melayu dengan mengatakan dia mewarisi darah Khir Johari! WTF?



Anak Cina ni masih nak menipu rakyat Malaysia bahawasanya dia ni anak Khir Johari? Meh akuingatkan korang aku ada buat artikel pasal ni minggu lepas, kalau korang rajin KLIK SINI, tapi kalau korang tak nak klik sana, aku lampirkan keratan artikel yang aku siar tu.









IC no dia pun ada tu ha, hangpa kali dan kira la sendiri samada anjing si Guan Eng yang cuba nak menipu Melayu ni berkata benar! Dia nak tipus siapa? Demi nak halalkan perbuatan bos dia yang meipu ketika pemilihan CEC tempohari Zairil sanggup buat apa saja. Itulah brotherhood komunis ala DAP!



Wahai rakyat Malaysia yang aku kasihi, jangan la kamu mudah tertipu dengan si mangkok ayun bernama Zairil ni. Jauhilah parti yang amat membenci Islam ini. Sekarang ni baik kita tunggu reaksi Anwar pasal isu Kalimah Allah yang pas kona keputusannya dan kita tunggu Karpal "over my dead body" Singh ya.



Kepada Zairil, sudah-sudah la nak tipu melayu, kita tau lu bukan Melayu pun. takdak langsung darah melayu dalam hang la wei! Hang nak tipu siapa? Asyik dok jual nama Khir Johari je, mentang-mentang la arwah dah takde, kau jual nama dia demi nak tipu melayu ek?



Memang bangsat la kau ni Zairil, elok diludah je muka kau ni! Ptuuiiihh. klik sini



TAG