Nampak macam dia tapi bukan dia .... (Baca sehingga habis ... )

Nampak macam dia tapi bukan dia .... (Baca sehingga habis ... jangan menilai buku dari melihat kulit .. pisang...)

Sebentar tadi menerima masej whatsapp dari kawan yang rapat dengan Pas;
Salam buat semua. Dalam masa terdekat ini video seks yang dikatakan mirip Ustaz Azhar Idrus bakal tersebar dan menjd viral dikalangan kita. Kalian sendiri mungkin akan menerima atau telah melihat video tersebut. Saya juga telah menerima dan menonton video bertempoh 38 saat tersebut, namun saya tidak akan sebarkan kerana kesahihan video tersebut belum diketahui dan ia melibatkan aib orang lain.
Saya minta semua bertenang khususnya ahli dan penyokong PAS supaya tidak cepat melatah. Apa yang mendukacitakan adalah, penyebaran video tersebut bukanlah drp musuh politik PAS iaitu UMNO. Kem PKR dan Anwar Ibrahim selaku musuh dalam selimut PAS sendiri yang telah menyebarkan video tersebut.

Mengapa? Kerana DAP, PKR dan Anwar Ibrahim sekarang terdesak dengan kempen ‪#‎RakyatHakimNegara‬ yang tidak mendapat sambutan di kalangan rakyat, tiada momentum. Ceramah-ceramah Anwar Ibrahim kebelakangan ini gagal untuk mendapat crowd yang besar.
Oleh itu, kini PKR dan Anwar Ibrahim menggunakan teknik 3D iaitu Distraction (gangguan), Diversion (alih perhatian) dan juga Division (pembahagian) untuk memanipulasi isu video seks Ustaz Azhar Idrus ini untuk kepentingan dirinya sendiri supaya mendapat sokongan ahli dan penyokong PAS dengan menuding jari dan menyalahkan UMNO dalam perkara ini.
Umum mengetahui, selama ini sebarang perhimpunan dan demonstrasi sebahagian besar crowd adalah daripada akar umbi PAS sendiri. Oleh itu, PKR dan Anwar Ibrahim cuba menyemai benih kebencian terhadap UMNO dan seterusnya mempergunakan akar umbi PAS sendiri untuk memenuhi dan meramaikan perhimpunan #RakyatHakimNegara 28 Oktober ini hanya kerana demi kepentingan dirinya sendiri.
Umum mengenali bgmn Anwar Ibrahim dan RBA DAP begitu bijak menggunakan segala peluang yg ada utk memberi kelebihan kpd mereka dan menambah kebencian rakyat kpd UMNO. Lihat video lucah Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali dan gambar lucah Azmin Ali, MB PKR Selangor. Siapa yg mula menyebarkannya kalau bukan drp org2 DAP dan PKR sendiri! Akhirnya UMNO juga yg akan dipersalahkan....
TAG