SEMUA Ini Adalah Pemainan DAJJAL Untuk Melihat Ulama' Jatuh...


JIKA sebelum ini, hanya ahli politik dan selebriti terkenal sahaja yang sering kali dikaitkan dengan skandal video seks, namun kini alim ulama juga tidak terkecuali dikaitkan dengan penyebaran video seks.
Baru-baru ini, tersebar sebuah video yang menunjukkan seorang lelaki yang seiras penceramah terkenal, Ustaz Azhar Idrus (UIA) dengan seorang wanita di atas sebuah katil.
Tapi betulkah ini Ustaz Azhar Idrus atau memang ada orang sengaja mengedit video tersebut untuk menjatuhkan nama baik UIA yang sememangnya dikenali sebagai alim ulama yang disanjung tinggi pengikutnya.
Namun, hasil pemerhatian daripada sebuah forum sembang, kebanyakan mereka menyifatkan video ini adalah asli kerana wajah wanita dalam video itu kelihatan seiras dengan isteri muda UAI yang sebelum ini sentiasa kelihatan berpurdah.
Tapi, kalau betul memang UAI dianiaya sehingga hal dalam kelambu pun dicerobohi, memang tak patutlah!
Tapi, kalau memang video ini dirakam dengan kerelaan mereka berdua dan kemudiannya jatuh ke tangan pihak yang tak bertanggungjawab menyebarkannya, memang tak tahu nak cakap apa lah kan..
Sampaikan ramai mempersoalkan kenapa UAI nak merakam aksi-aksi bercengkeramanya dengan isteri, kan bila dah tersebar, imej dan maruahnya sebagai penceramah agama telah terjejas dan tercemar.
Kita tunggu dan lihat sahaja apa komen balas UAI berhubung isu hangat yang melandanya kini. Video seks yang dikaitkan dengan pendakwah terkenal Ustaz Azhar Idrus yang tersebar di internet disifatkan perbuatan jahat pihak tertentu untuk menjatuhkan golongan ulama di Malaysia.
Perkara itu dinafikan pembantunya, Zulkifli Wahab sambil berkata usaha terancang piha tertentu untuk menjatuhkan golongan itu selain cuba menggagalkan usaha penyebaran dakwah di kalangan umat Islam di negara ini. 
“Bukan… jangan percaya.. itu adalah usaha terancang pihak tertentu untuk menjatuhkan bukan saja UAI tetapi juga golongan ulama di negara ini.

“Kebelakangan ini seperti sudah wujud trend untuk menjatuhkan golongan ustaz dan ulama ini.

“Ini kerana pihak yang berkenaan seperti tidak senang duduk apabila melihat masyarakat Islam di Malaysia sekarang semakin suka dan rajin ke majlis ilmu hingga program ceramah agama dan dakwah sudah menjadi fenomena sekarang.
“Justeru, pihak tertentu sengaja merancang usaha kotor ini untuk menjatuhkan ulama dan memesongkan akidah umat Islam di negara ini.
“Ia termasuklah program ‘I Want To Touch A Dog’ di ibu kota baru-baru ini.
“Mereka akan buat apa saja untuk merosakkan umat Islam,” katanya yang dipetik oleh laman portan Harian Metro.
Ketika ditanya reaksi Ustaz Azhar berkenaan penyebaran video berkenaan, Zulkifli menjawab, beliau masih meneruskan program ceramah seperti biasa dan tidak terjejas dengan penyebaran video palsu itu.
Hari ini, satu rentetan gambar dipetik dari video menunjukkan seorang lelaki mirip Ustaz Azhar Idrus sedang bercumbu dalam keadaan yang cukup memalukan.
Tidak diketahui kesahihan video berkenaan setakat ini, reaksi yang diterima setakat ini bukan dari tuan empunya badan sendiri tetapi hanya pembantunya sahaja.
MYNEWSHUB.CC

[LIHAT VIDEO DI SINI]
TAG