Video Penuh Penari Gelek Pantai Kelulut MARANG

Memang kalau nak diikut kan orang UMNO dengan orang PAS banyak perbezaannya terutama berkaitan dengan keberahian dalam hal Maksiat ning.

Kalau diikutkan sejarah lalu Pas ada mengeluarkan Video Seksnya sendiri dengan SU Agong dan juge Penceramah Bebas....

Sehari dua ini kecoh dijaja dipelusuk bumi Terengganu akan beberapa keping gambar seorang perempuan sedang berjoget dengan seorang lelaki berjanggut putih. 

Beberapa keping gambar ini menjadi viral di sini. Di dada akhbar keluaran Terengganu terpampang dengan tulisan tajuk yang besar " Penyanyi pamer aksi ghairah". Fuh!! detik gambar itu di ambil memang terbaik. Lelaki di dalam gambar nampak sangat sedang kegembiraan.

Rasa bagai nak rak penyokong pembangkang bertepuk tangan bila tengok gambar itu. "dah kena dah"... mungkin itu terdetik di hati mereka. Apa lagi program tersebut berlangsung di dalam kepompong yang dipenuhi langau hijau. Memang menunggu masa untuk klik kanera jika ada mana-mana kesilapan.

Ya! Penganjur kena akur ini adalah satu kesilapan. Tetapi apakah ini kesilapan yang disengajakan?  Memetik kata-kata Ketua Pemuda PAS Marang di dalam rencana akhbar, katanya  "Pemuda Pas Marang menerima beberapa keping gambar artis wanita terbabit yang berpakaian tidak senonoh sambil menari bersama seorang penonton lelaki .... Baca Sini
TAG