YB Ridzuan Meninggal : Dalaman PAS Sendiri Yang Menyebarkannya...

Mungkin Artikel ini sudah dibuang dari pemiliknya
Pepecahan dalaman PAS semakin nyata dengan beberapa perkara yang kebelakang ini berlaku.

AKAN TETAPI KESALAHAN DAN KELEMAHAN MEREKA TETAP MENYALAHKAN UMNO SECARA TOTAL.

BIAR PUN DARI MEREKA SENDIRI YANG MELAKUKANYA PERKARA-PERKARA YANG TIDAK PERNAH DIFIKIRKAN SEBAGAI SEORANG INSAN DIMUKA BUMI INI.

Dalam kesibukan Pas Terengganu mengatur langkah untuk Muktamar PAS pada Jun nanti pelbagai cerita yang direka dari dalam.

Pada Konvensyen Pas Negeri Terengganu 2015 yang diadakan di Kolej Universiti Darul Quran Islamiyyah (Kudqi), Manir hari ini, satu kumpulan lagi telah mengatur strategi untuk merosakkan Pas dari dalam.

TETAPI UMNO BN JUGA YANG SALAH.

Perkara terbaru yang mungkin juga dari dalaman PAS yang mengeluarkan gambar dan juga tentang kematian YB Adun Teluk Pasu telah tersebar didalam media sosial pada tengah hari tadi.

Antara intipatinya seperti berikut :"Al-Fatihah..."

"ADUN Teluk Pasu, YB Ustaz Ridzuan Hashim telah kembali ke rahmatullah pada pukul 2.45 petang ini di Hospital Sultanah Nur Zahirah akibat demam panas yang teruk"

"Semoga rohnya dicucuri rahmat. Yang Dipertua PAS Kawasan Kuala Nerus, Shukrimun Shamsuddin menyifatkan permergian arwah kehilangan besar buat perjuangan PAS Kuala Nerus". 

"Jenazah akan dikebumikan kira-kira pukul 10 malam ini di Teluk Pasu".

Dan perkara ini telah dinafikan oleh admin   Facebook YB Ridzuan sendiri.
Beberapa keping gambar itu terus dimainkan di media sosial hari ini.

KITA SEBAGAI RAKYAT PERLU BERFIKIR DI LUAR TIN MILO AGAR TIDAK SESEK AL I MENYALAHKAN ORANG LAIN DEMI MENYELAMATKAN DIRI SENDIRI.

TAG