Artis Holywood Di Tahan Polis INDON ?

..
Pernah atau tidak anda membayangkan bagaimana keadaan jika artis popular Hollywood seperti Angelina Jolie, Rihanna, Mike Tyson, Kim Kardashian dan Pamela Anderson ditahan pihak polis Indonesia atas dakwaan pelbagai kes kesalahan masing-masing.
Sementara anda cuba membayangkannya, jurugambar dan illustrator terkenal negara itu, Agan Harahap sudah pun siap memvisualkan apa yang mungkin anda bayangkan dalam sebuah gambar yang disunting menggunakan aplikasi Adobe Photoshop.
Apa yang mencuri tumpuan, hasil kreativiti Agan mengenai artis-artis Hollywood ditahan pihak polis negara itu menarik perhatian media antarabangsa sekaligus gambar-gambar berkenaan menjadi viral di Internet.
Miley Cyrus dan Paris Hilton baru pulang dari berparti dalam keadaan mabuk. Kena tahan pula dengan Pak Polisi.Miley Cyrus dan Paris Hilton baru pulang dari berparti dalam keadaan mabuk. Kena tahan pula dengan Pak Polisi.

"Pak (encik), jaket saya mana pak? Sejuk pula rasanya ni," - Justin Bieber."Pak (encik), jaket saya mana pak? Sejuk pula rasanya ni," - Justin Bieber.
Kamu habiskan minum semuanya ni Rihanna?Kamu habiskan minum semuanya ni Rihanna?

Kim Kardashian kelihatan menaiki trak polis dan akan dihatar ke penjara Satpol Pp.Kim Kardashian kelihatan menaiki trak polis dan akan dihatar ke penjara Satpol Pp.

Demi Tuhan, saya tidak bersalah - Mike TysonDemi Tuhan, saya tidak bersalah - Mike Tyson

 Jabatan Agama menyerbu rumah Nikki Minaj atas dakwaan berdua-duaan dengan seoarag lelaki dipercayai keturunan IndonesiaJabatan Agama menyerbu rumah Nikki Minaj atas dakwaan berdua-duaan dengan seoarag lelaki dipercayai keturunan Indonesia

"Upps, maafkan saya. Jangalah tengok..." - Pamela Anderson"Upps, maafkan saya. Jangalah tengok..." - Pamela Anderson

Beri laluan, beri laluan, embak Rihanna mahu turun.Beri laluan, beri laluan, embak Rihanna mahu turun.

"Ya, saya Angelina Jolie mengaku bersalah"
"Ya, saya Angelina Jolie mengaku bersalah"

TAG