Guru Biadap Hina Arwah Seorang Ustaz Kemalangan jalanraya Di LPT 2 kelmarin


".... mampus doh sekor UMNO... tok iman UMNO..."

"... kalo imam sejid dirar sah masuk neraka..."

(MASJID DHIRAR ialah masjid yg di dirikan oleh golongan munafik pada zaman Rasulullah SAW bertujuan untuk memporak perandakn kesatuan ummat Islam ketika itu...maka Rasulullah arah supaya masjid dhirar itu dibakar kerana bukan didirikan di atas dasar TAQWA).

Seorang guru yang mengajar di Sekolah Kebangsaan Kuala Ibai semalam telah mengeluarkan perkataan yang tidak boleh diterima oleh rakyat Terengganu dengan kata-kata yang sangat JAHAT dan Dajjal apabila butiran whatapps itu telah diviralkan di dalam media social.

Dikatakan tuan empunya nombor telefon dan whatapps 0179619806 itu milik seorang guru yang bernama Tuan Sembok yang kini mengajar di Sekolah tersebut.

Mungkin jawapan tuan empunya badan nanti seakan-akan beginilah gamoknya.. “Whatapps saya kena hack dan saya tidak tahu menahu akan status itu serta tiba-tiba ia tertulis sendiri”…kikiki…

Itu mungkin jawapan selamat bagi menyelamatkan diri daripada tindakan yang bakal diterima nya nanti apabila siasatan dibuat oleh Pihak Polis dan juga pihak Pendidikan negeri..

Antara kata-kata yang kesal daripada pemain facebook semalam…

Masyaallah ..sungguh indah mulut kamu wahai seorang lelaki berstatus guru sekolah.Adakah Kamu tahu dia dari parti mana atau adakah kamu melihat ketika pilihanraya dia memangkah apa.

Hanya kerana di Menjadi Seorang Imam di Masjid Kerajaan , Kamu telah menuduh beliau dengan pelbagai kata hinaan yang ketika itu sudah terbaring kaku menutup mata untuk pergi selamanya sambil di temani wajah sedih si balu dan anak meratapi kehilangan orang tercinta akan pergi buat selamanya..

Kamu menuduhnya dan menggelarkan arwah seperti binatang..Bagaimana dengan kamu yang bekerja dengan kerajaan bukan kah kamu juga salah seorang yang bekerja di bawah kerajaan UMNO..

Beginikah didikan yang kamu terima setiap hari jumaat di Masjid Rusila.Alangkah malunya Tuan Guru Haji abdul Hadi Awang menerima seorang murid dan pejuang parti seperti kamu.Ramai orang mengenali kamu sebagai Seorang guru Kuat Parti Pas.Kamu telah menghacurkan Perjuangan Islam pas Dengan kata-kata di Whatsapp kamu.


Bertaubatlah kamu.Kamu belum tentu lagi di terima oleh syurga Allah.Banyak lagi dugaan dan ujian Allah S.W.T menanti mu wahai Tuan sembok sebelum kamu menutup mata.
TAG