USTAZAH IG TUDUH EMMA MAEMBONG 'BERTUDUNG UNTUK PIKAT LELAKI'.. KOMEN BALAS EMMA INI BUATNYA TERKEDU...!!!USTAZAH IG TUDUH EMMA MAEMBONG 'BERTUDUNG UNTUK PIKAT LELAKI'.. KOMEN BALAS EMMA INI BUATNYA TERKEDU...!!!

Pelakon putih gebu Emma Maembong ini.. tidak pernah terlepas dari dihimpit kontroversi. Lebih-lebih lagi semenjak hubungan cintanya bersama Zizan Razak berakhir dengan begitu sahaja. Kalau sebelum ini ‘Emma Maembong Dihentam Netizen Kerana Aurat‘ kini Emma Maembong dituduh pula bertudung gara-gara ingin pikat lelaki. Oleh kerana komen itu dilihat agak melampau, Emma Maembong telah membidas kata-kata tersebut dengan komen yang cukup 'WIN'.

Baca Juga -  RITA RUDAINI BAWA ANAK TENGOK WAYANG TIME TERAWIH... USTAZ IG TERKEDU MALU KOMENNYA DIBALAS..!!!


Kerana foto mesra Emma Maembong dan Kamal Adli, peminat semakin berteka teki tentang status hubungan mereka walhal masing-masing tidak mengaku sedang menjalinkan hubungan cinta. Dah tu kalau gosip ini tersebar ‘Sweet! Emma Maembong Dan Kamal Adli Ke Hong Kong Bersama?‘, sah-sah mereka ada hubungan istimewa..

Terbaru, foto yang dimuat naik oleh Emma berduaan dengan Kamal Adli ini menerima pelbagai respon daripada netizen. Namun tuduhan seorang wanita ini boleh dikatakan agak melampau dan mendapat perhatian Emma untuk membalas komen berkenaan.

#Bertudung Untuk Pikat Lelaki... Bukan Kerana Allah


Inilah KOMEN BALAS Emma Maembong yang paling 'WIN dan pedas!. Itulah kata orang, lebih baik diam dari berkata-kata. Tak pasal-pasal kena komen pedas “ajet-ajet suci” dari Emma Maembong. Terkedu..dibuatnya..!!!
TAG