#Fastiqim2.0 : Tempat Ahli Neraka PAS Tabur FITNAH kepada Ahmad Razif

PAS mendakwa kerajaan negeri TAKUT dengan Fastiqim 2.0 yang dianjurkan  parti itu diadakan Pantai Kampung Tok Jembal pada hujung minggu ini sangat lucu kerana ianya dikatakan menganggu himpunan mereka.

Dalam pada masa yang sama kerajaan telah menganjurkan  Terengganu International Bike Meet (TIBM) di Dataran Shah Bandar Kuala Terengganu dan JOM HEBOH di  perkarangan Stadium Gong Badak Kuala Nerus pada tarikh yang sama", katanya ahli neraka Pas(ANP)

Untuk makluman para pemfitnah dan ahli neraka dari Pas, kerajaan BN yang ada kini telah menerima cadangan dari 2 penganjuran program tersebut sejak akhir tahun lalu dan diteruskan pada tahun ini.

Masa dan tempat juga dicadangankan oleh pihak penganjuran program tersebut dan kerajaan negeri memberi kerjasama kerana dengan penganjuran itu juga memberi peluang dengan kedatangan pengunjung dalam dan luar negeri akan membuatkan pengaliran ekonomi untuk rakyat negeri  ini.

APA yang pasti tuduhan dan tomahan serta Fitnah ahli neraka dari PAS itu semua tidak masuk diakal kerana setiap program yang hendak diadakan dengan kerjasama kerajaan negeri dirancangkan dengan rapi dan teratur.

Dibawah kerajaan negeri juga mempunyai mempunyai pelbagai agensi yang mana kuasa-kuasa tertentu untuk meluluskan sesuatu program termasuk Majlis Bandaraya Kuala Terengganu (MBKT) khasnya.

Dalam pada itu juga tuduhan, tomahan serta Fitnah yang dimainkan oleh ahli neraka PAS itu sememangnya tidak pernah mengambarkan nama parti Islam yang dibawa mereka.

Oleh itu marilah sama-sama kita rakyat Terengganu menolak mereka demi kelangsungan Agama Islam dan Bangsa kerana yang memperjuangkan nasib rakyat.

P/S : Hidup Selalu Menyalahkan Orang Lain Kerana Dirinya SEMAMANGNYA Tidak Sempurna.

#kulihatlangitbiru.com
TAG