Strategi Tin Milo Tidak Releven Sekarang, Lihatlah Cara Rafizi?

RAFIZI Ramli, Ahli Parlimen Pandan yang kalah dalam prosiding mahkamah telah berjaya menggunakan rakyat untuk memunggut derma dan MENCAPAI RM1.5 juta dari sasaran awal RM300,000 bagi mebayar kos dan ganti rugi dalam saman National Feedlot Corporation Sdn Bhd.

Rafizi menggunakan kaedah bank in kedalam akaun invoke yang lebih memudahkan rakyat Malaysia untuk menderma kepadanya untuk membayar saman tersebut.

Senang dan mudah katanya apabila rakyat Malaysia yang pemurah dan senang ditipu dengan gerakan invoke serta PKR mengaburi mata rakyat untuk kepentingan diri sendiri,

Beliau jelas memperlekah PAS yang menggunakan tin milo untuk memunggut derma dengan kaedah yang lama dan belum tentu dalam tempoh satu bulan dapat jumlah yang beliau dapat.

PAS harus belajar cara memunggut derma dengan kaedah yang terkini dan bukan lagi dengan menggunakan TIN MILO sepertimana biasa dalam satu kenyataan beberapa hari ini.

Beliau yang kalah dalam beberapa siri FITNAH sebelum ini dapat melunaskan SAMAN hampir kesemuanya dan akan bebas dari diistiharkan bankrap oleh makamah sepertima kenyataan iklan yang dikeluarkan oleh akbar tempatan berkaitan saman NFC Sdn Bhd dan Dato' Sri Dr. Salleh Ismail.

TAG